shark24

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Conde Nast Traveller περιλαμβάνει την Κέρκυρα στους 10 καλύτερους προορισμούς για τον Σεπτέμβριο

Η λίστα με τους 10 καλύτερους προορισμούς για τον Σεπτέμβριο του Conde Nast Traveller περιλαμβάνει την Κέρκυρα και τη Σαντορίνη. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μία τελευταία “γεύση” διακοπών, η οποία μπορεί να κάνει το καλοκαίρι να διαρκέσει λίγο περισσότερο.








Για όσους δεν έχουν παιδιά που ξεκινούν το σχολείο, ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να κάνετε μια τελευταία απόδραση για να ολοκληρώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Η θάλασσα και οι ουρανοί είναι ακόμα μπλε, το νερό πιο ζεστό από ποτέ, και όταν οι άλλοι είναι όλοι πίσω στο σχολείο και τις δουλειές τους, όλα είναι πολύ πιο ήσυχα και καλύτερα. Το Conde Nast Traveller δημοσίευσε τη λίστα με τους 10 καλύτερους προορισμούς για τον Σεπτέμβριο, μεταξύ των οποίων υπάρχουν δύο ελληνικά νησιά.

 Δείτε τη λίστα: 

1.Σικελία 
 Η Σικελία είναι υπέροχη όλο τον χρόνο. Ο ζεστός άνεμος που πνέει στη Μεσόγειο από την Αφρική κρατάει το φθινόπωρο ζεστό (ίσως ακόμα να έχει και καύσωνα), αν και οι άγριες και όμορφες παραλίες του δεν είναι ποτέ γεμάτες τον Σεπτέμβριο. Αλλά είναι αρκετά δροσερά για να εξερευνήσετε τους λαβυρινθούς των μαγευτικών χωριών. 

 2.Μιλάνο
 Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι βρέχει περισσότερο στο Μιλάνο απ‘ ότι στο Μάντσεστερ. Ακόμα, μην αφήνετε ποτέ τον κακό καιρό να σταθεί στο δρόμο ενός πραγματικά υπέροχου ταξιδιού. Επιλέξτε τον Σεπτέμβριο, ο οποίος έχει τις λιγότερες βροχερές μέρες από ότι τον υπόλοιπο χρόνο στο Μιλάνο και μια μέση ημερήσια θερμοκρασία 24ºC. 

 3.Νέα Υόρκη
 Τη Νέα Υόρκη την αγαπάμε, κάθε μέρα του χρόνου, αλλά πιθανώς τον Σεπτέμβριο, περισσότερο από ποτέ. Για τον καιρό, για τη νέα σεζόν, όλο τον φρέσκο αέρα του φθινοπώρου και την πιθανότητα μιας νέας εποχής και των στυλ της νέας εποχής, ο τρόπος που η πόλη ξαναγυρνάει πίσω στους κανονικούς ρυθμούς. 

 4.Ίμπιζα και Φορμεντέρα
 Επιτέλους τον Σεπτέμβριο αποχωρούν τα πλήθη τουριστών και μπορείτε να πάρετε μια θέση στις παραλίες πάλι και ένα τραπέζι για μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο στην παραλία χωρίς να κάνετε κράτηση (ακόμη και στο διάσημο Juan Āndrea της Formentera).

 5.Κέρκυρα
 Οι ενδιάμεσοι περίοδοι όπως Απρίλιος-Μάιος και Σεπτέμβριος-Οκτώβριος τείνουν να είναι η πιο ευχάριστη στιγμή για να επισκεφτείτε την Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά. Αλλά το Ιόνιο πέλαγος, είναι ακόμα ψυχρό την άνοιξη γι ‘αυτό θα επιλέξουμε την Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο.


 6.Cotswolds 
 Απλά ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου, ανά πάσα στιγμή του χρόνου, το Cotswolds. Τα ποτάμια, τα απαλά τοπία και η γραφικότητα των χωριών της, καθώς και όλα αυτά τα εξοχικά ξενοδοχεία για αποδράσεις του Σαββατοκύριακο. Ο Σεπτέμβριος φέρνει τη συγκομιδή, όταν τα τοπικά προϊόντα είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, και οι πλούσιες συλλογές του κυνηγού μαγειρεύονται υπέροχα σε όλες αυτές τις παμπ.

 7.Ζιμπάμπουε 
 Είναι ο απόλυτος προορισμός για σαφάρι. Υπάρχουν μερικά φανταστικά καινούργια καταλύματα που ανοίγουν στα εξαιρετικά και ελάχιστα επισκεπτόμενα εθνικά πάρκα της Ζιμπάμπουε και δίπλα στους καταρράκτες της Βικτώριας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να πάει κανείς στη Ζιμπάμπουε.

 8.Σαντορίνη 
 Ζητήστε από έναν νησιώτη να σας πει ποιος είναι ο αγαπημένος μήνας του στη Σαντορίνη και πιθανότατα θα σας απαντήσει τον Σεπτέμβριο. Η θάλασσα είναι πιο ζεστή από ποτέ και τα βράδια είναι πιο δροσερά. Τα ηλιοβασιλέματα ζωγραφίζουν την πόλη της Οίας σε χρυσές αποχρώσεις, και τα βαθιά μπλε της Καλντέρας φαίνεται να τονίζονται αυτές τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.

 9.Βουδαπέστη 
 Μια μεγάλη και ρομαντική πόλη, η Βουδαπέστη, με περίπλοκη ιστορία και όμορφη αρχιτεκτονική. Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο ξηρός μήνας στην πόλη και οι μέρες ακόμα ζεστές. Ιδανικές αναζητήσεις του φθινοπώρου: μια βουτιά στα ιαματικά λουτρά ή μια δοκιμή από τα γλυκά αρτοσκευάσματα στα υπέροχα καφέ του.

 10.Βαρκελώνη 
 Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία τον Σεπτέμβριο στη Βαρκελώνη, οι θερμοκρασίες κατά μέσο όρο αγγίζουν τους 25ºC τη διάρκεια της ημέρας και τους 19ºC τη νύχτα. Οι ντόπιοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους, αλλά όλοι εξακολουθούν να πηγαίνουν στην παραλία και να τρώνε έξω και γιορτάζουν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Οι εθνικές εορτές της Καταλονίας είναι στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ το Fiestas de la Mercè είναι ένα εβδομαδιαίο φεστιβάλ, το μεγαλύτερο του έτους, με εκατοντάδες μουσικούς και καρναβάλια, παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την πόλη.

 {Πηγή: madata.gr}



. Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top