shark24

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πως εκτυπώνω το εκκαθαριστικό της φορολογίας εισοδήματος με 3 βήματα

Για να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας σημείωμα, σε φορολογική δήλωση που έχετε υποβάλει και η εκκαθάρισή της έχει ολοκληρωθεί, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :









Για να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας σημείωμα, σε φορολογική δήλωση που έχετε υποβάλει και η εκκαθάρισή της έχει ολοκληρωθεί, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :
  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του taxisnet κάνοντας κλικ εδώ
  • Επιλέγουμε το πλαίσιο που αναγράφει «Υπηρεσίες προς Πολίτες».
  • Στη συνέχεια πατάμε τον σύνδεσμό «Δήλωση Φ.Ε.Φ.Π. (Ε1)».
  • Στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει, πληκτρολογούμε τους κωδικούς που χρησιμοποιούμε για τις εφαρμογές του taxis (Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης) και κάνουμε είσοδο.
taxisnet Εκτύπωση εκκαθαριστικού
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης
(κλικ πάνω στην εικόνα για άμεσα μετάβαση σε ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ)
  • Εμφανίζεται ένας πίνακας, όπου στο πάνω μέρος του εμφανίζεται το τρέχον οικονομικό έτος και παρακάτω τα έντυπα – δηλώσεις που έχουν υποβληθεί.
  • Επίσης καταγράφεται η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε δήλωση (αν έχει υποβληθεί ή όχι). Εφόσον έχει υποβληθεί η δήλωση είναι ενεργοποιημένο το εικονίδιο για την εκτύπωση της, αλλά και του εκκαθαριστικού.
Εκκαθαριστικό Εφορίας
  • Μπορούμε επιπλέον να εκτυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή και τη δήλωση παλαιότερου οικονομικού έτους επιλέγοντας από το αναδιπλούμενο μενού με τα έτη (εμφανίζονται τα έτη από το 2003 και μετά).


Ενημέρωση εκκαθάρισης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος

Δείτε άμεσα για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος φορολογικού έτους συμπληρώνοντας το ΑΦΜ και κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

                                          Είσοδος στην Εφαρμογή

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top