shark24

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Video : Τσικουδίτο το Ελληνικό Mojito που κατακτά την Ευρώπη

Το γνωστό σε όλους Μοχίτο, από το δροσερό κοκτέιλ που είχαμε όλη παρέα στις καλοκαιρινές μας διακοπές βρήκε ένα ανταγωνιστή, το Ελληνικό Τσικουδίτο, προερχόμενο από την λεβεντογέννα Κρήτη...
σε συνεργασία με βραβευμένους bartenders, η Creta Sense και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Καραγιάννης παρουσιάζουν μια καινοτομική ιδέα για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και ιδιαίτερα της κρητικής τσικουδιάς σε τουρίστες στην Ελλάδα.

 Η Κρήτη είναι από τα λίγα μέρη της χώρας μας που εξάγει προϊόντα στο εξωτερικό με επιτυχία. Μέσα σε αυτά και η Τσικουδιά που βρίσκει πολλούς υποστηρικτές και μάλιστα φανατικούς. 

Κάπως έτσι ήρθε η έμπνευση από την Τσικουδιά στο Τσικουδίτο, γιατί η Ελλάδα μπορεί αφού ο Έλληνας ενεργεί. Με κέφι, μουσική και πολλή φαντασία, η τσικουδιά συνδυάζεται το καλοκαίρι (και όχι μόνο) με φρούτα, αρώματα και ελληνικά βότανα φτιάχνοντας εκπληκτικά κοκτέιλ που είναι εφάμιλλα των ξενόφερτων. 

Για κάποιους κακούς επικριτές ίσως είναι ένα Μοχίτο μαϊμού, για κάποιους άλλους όμως μια πολύ καλή επιλογή, προερχόμενη από μια πολύ έξυπνη ιδέα και μάλιστα επιτυχημένη. Σκοπός του εγχειρήματος η στήριξη της εγχώριας αγοράς και των παραδοσιακών προϊόντων. 

Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι ηθοποιοί Αριέττα Μουτούση και Βαγγέλης Χατζηνικολάου, καθώς και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες. 

Τα υλίκά παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο Η παρουσίαση έγινε στην εκπομπή του MakedoniaTv 

"Κορίτσια για σπίτι" με της μοναδικές Σοφία Γκόσιου και Ελένη Τσολάκη.

Έχει γραφτεί από Christian Bardas



http://www.oichalianews.gr
 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top