shark24

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΙΝΕΣ - Δείτε τη μεγαλύτερη βουτιά γυμνιστών στον κόσμο

Μια μεγάλη ομάδα… γενναίων γυμνιστών, που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και βούτηξαν στα παγωμένα νερά..................
της λίμνης του πάρκου Cornbury, στο Oxfordshire της Βρετανίας, στο πλαίσιο του Wilderness Festival. Στόχος τους; Να σπάσουν το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη χωρίς ρούχα βουτιά στον κόσμο! Ουσιαστικά, πρόκειται για μία καινούρια κολυμβητική λέσχη που προσκαλεί ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη να κολυμπήσουν στα πιο όμορφα και συνάμα άγρια μέρη. Οι τοποθεσίες θα παραμένουν μυστικές μέχρι την τελευταία στιγμή.

“Όταν πηγαίνεις για γυμνισμό αργά τη νύχτα σε μια παραλία με φίλους είναι μια καταπληκτική εμπειρία”, δήλωσε ο ιδρυτής της λέσχης Fabien Riggall Wired. “Είναι διασκεδαστικό. Νομίζω ότι ο κόσμος αναζητά τρόπους για να κάνουν πράγματα που είναι λίγο διαφορετικά”, συμπλήρωσε ο ίδιος. Δεν διευκρινίστηκε αν τελικά έσπασαν το ρεκόρ αλλά όλοι οι συμμετέχοντες το διασκέδασαν πολύ.


 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
Δωμάτια στην Κέρκυρα σε απόσταση  100m απ’τη θάλασσα, κήπος με αιώρες, free ιντερνέτ ψηφιακή τηλεόραση και air condition.


.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top